Kristin Solberg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tur til Oslo

 • 22.10.2015kl.17:29
 • (1)


Fra mandag av var jeg og kjæresten på en kjempekoselig tur til Oslo! Vi fløy nedover rett etter skolen på mandag, og ble til tirsdagskveld. Han hadde ordnet med kjempefint hotellrom og middag. Heldig! ♥ Etter middagen på Aker brygge tok vi taxi opp til Rockefeller for Radioresepsjonens postkasseshow, hvor jeg lo så jeg hadde vondt i både kjeve og mage. Utrolig bra stemning hele kvelden! Vi gikk tilbake til hotellet litt sent på kvelden, men dagen etter var vi klare for hotellfrokost og shopping! Kommer til å vise litt nytt senere. 

F • 18 år

  • 09.10.2015kl.16:13
  • (1)


  Hei! Lenge siden sist gitt, men forrige fredag fylte jeg endelig 18 år! Og etter det har det gått i ett kjør med feiring, russefest, oppkjøring og hyttetur. For å nevne noe. Bursdagshelgen og høstferien har så langt vært helt perfekt! Gruer meg litt til skolen nå på mandag, fordi jeg har gått med konstant fredagsfølelse hele uken. Noe som absolutt ikke skader. Uansett, på selve 18årsdagen inviterte jeg jentene hjem på tapas, og vi fikk feiret litt hjemme hos meg før noen av oss dro videre til en venn som også fylte 18 samme dag. Fikk utrolig mye fint av venner, familie og kjæresten, veldig takknemmelig ♥

  Da jeg voknet neste morgen var det rett på å planlegge neste fest med de to andre russefestsjefene på kullet. Vi pyntet lokalet og handlet inn det vi trengte, før det ble på'n igjen. En utrolig vellykket fest det også. Med andre ord gikk helgen fort, og på mandag var det klart for oppkjøring. Noe som gikk fint! Frihetsfølelse..

 • Kristin Solberg

  Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 18 år og bor på Stjørdal. Kontakt meg på Krist-in@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg New York Samarbeid

  Arkiv


  Februar 2016 Januar 2016 November 2015 Oktober 2015 September 2015
  hits