Kristin Solberg -
Forside Add meg Om meg Kontakt

outfit / siste solstråler

 • 27.02.2016kl.17:22
 • (1)


8795437006

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går reiste vi hjem fra Maspalomas (har fremdeles masse bilder å vise dere!!), og sitter nå hjemme hos Johan August. Kom hjem sent i går fordi flyet fra Bergen var en god del forsinket... Vi kom hjem til tette snøbyger og skikkelig vinter! Men det er egentlig helt greit med litt ordentlig vinterferie i noen få dager. Ellers har jeg noe spennende å fortelle dere, men det kommer nok til uken. Ellers får dere ha en fin helg videre.♥

 • Maspalomas

  • 21.02.2016kl.17:47
  • (1)


  Jeg og Johan August ankom Gran Canaria på fredag, og siden det har vi bare slappet av i solen. Det var litt dårlig vær de to første dagene, men i dag har det vært skyfritt og veldig varmt! Jeg har tatt en del bilder, så tenker dere heller bare får se de! Kommer nok flere oppdateringer i dagene fremover. Klem!  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

   

 • Lip Kit By Kylie

  • 15.02.2016kl.19:28
  • (9)  Var så heldig å klikke hjem dette forrige helg da hun lanserte de nye fargene! Har min i Posie, som er en nydelig nude/burgunderfarge. Rakk bare kjøpe 1 sist helg, men i går kveld fikk jeg tak i enda en når hun lanserte noen få på valentines! Satt klar og hadde på flere alarmer så jeg skulle rekke det... Denne gangen i fargen Candy! Så nå er det bare å vente. Frakten sist tok kun 5(!) dager fra LA, det kan man ikke klage på.

  Ellers i dag framførte jeg fordypningsemnet mitt, (ja vi har det muntlig?!) noe som gjorde meg 20 kg lettere etterpå. Hadde om Ibsen, og kvinnerollene i Et Dukkehjem og Gengangere. Jeg fikk litt dårlig tid etterhvert, men ellers gikk det helt ok! Nå er det ingenting på planen annet enn en kveld på jobb, og pakking til Gran Canaria på torsdag. 

  Ha en fin kveld!♥

 • snart i varmere strøk

  • 09.02.2016kl.22:59
  • (3)


  Heihei! I denne vinterkulda fant jeg og kjæresten ut at vi måtte ta en tur til varmere strøk. Selv har jeg aldri reist til syden på vinterstid, så dette skal bli deilig! Vi reiser neste torsdag, først til Bergen for en natt der, så videre til Las Palmas. Hotellet vi skal på åpnet nå sent på høsten 2015. Så alt skal være nytt og fint! Tiden før avreise tror jeg går veldig fort nå de siste dagene, i og med at jeg jobber med fordypningsemne, og skal presentere det et par dager før avreise. Jeg har med andre ord nok å tenke på! Derfor veldig slapt på bloggfronten. Men jeg må få tatt noen lyse fine bilder på ferien, så får vi snakkes da!

   


  Ser ikke galt ut, hehe!

   

   

   

 • Kristin Solberg

  Hei! Mitt navn er Kristin, jeg er 18 år og bor på Stjørdal. Kontakt meg på Krist-in@hotmail.com

  Kategorier


  Blogg New York Samarbeid

  Arkiv


  Februar 2016 Januar 2016 November 2015 Oktober 2015 September 2015
  hits